Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Το νέο διαδικτυακό εργαλείο κατά της κρίσης

Ενώ η πόλη κοιμάται, οργώνουν κάθε γωνιά της Αθήνας αναζητώντας τις καλύτερες υπηρεσίες, σε τιμές που δεν έχουμε ξαναδεί. Το tipaizei.gr είναι ένα κλαμπ για μια νέα γενιά Ελλήνων, με θετική ενέργεια, που ψάχνει για ανεπανάληπτες εμπειρίες και τις καλύτερες προσφορές της πόλης. Όταν αυτές δεν υπάρχουν, δεν έχετε παρά να τις προτείνετε εσείς, καθώς οι δημιουργοί του tipaizei.gr υπόσχονται πως με την βοήθεια των κοινωνικών δικτύων και των νέων τεχνολογιών θα μεσολαβήσουν για να αποκτήσετε αυτό που ποθείτε με έκπτωση έως και 90%!
Ο Λουκάς και ο Αλέξανδρος, δύο παιδιά 27 ετών από τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα, κατασκεύασαν ένα νέο καινοτόμο εργαλείο “μείωσης τιμών” στο internet, που επιτρέπει στον κόσμο να διαμορφώνει εντελώς μόνος του τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών που θέλει να καταναλώσει. Η καινούργια αυτή δωρεάν υπηρεσία πετυχαίνει εκπτώσεις έως και 90%, βασιζόμενη στην αρχή των ηλεκτρονικών ομαδικών αγορών: όσο περισσότεροι, τόσο φτηνότερα.

«Κάποια στιγμή σκεφτήκαμε πως απλώς πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ και να κάνουμε κάτι. Φτάνει πια η μιζέρια και η οικονομική κρίση, σκεφτήκαμε. Έτσι, μετά από σχεδόν ένα χρόνο δοκιμών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε το tipaizei.gr, ένα καινούργιο εργαλείο “μείωσης τιμών” που παρέχουμε σήμερα δωρεάν σε όλους τους Έλληνες» αναφέρει ο Λουκάς και συμπληρώνει: «Σκεφτείτε να τρώτε οικογενειακή πίτσα με 1 ευρώ, να πηγαίνετε σινεμά με 3 ευρώ ή να βάζετε βενζίνη στο αυτοκίνητό σας με 1 ευρώ το λίτρο. Το τελικό κόστος μπορεί θεωρητικά ακόμα και να μηδενιστεί, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι είναι πάρα πολλοί και γνωρίζουν πως το ενδιαφέρον τους αυτό είναι κοινό και στοχευμένο. Το tipaizei.gr είναι ουσιαστικά ο κοινός τόπος, μία πλατφόρμα συνάντησης μεταξύ μίας καταναλωτικής επιθυμίας και μιας νέας τιμής που θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου αυτή».
Σύμφωνα πάντως με τα επίσημα στοιχεία της ιστοσελίδας, το σύστημα των προσφορών θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στα τέλη Ιουνίου για όσους προλάβουν και εγγραφούν. Μετά την ημερομηνία αυτή, οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα αρχίσουν να λαμβάνουν στα e-mail τους μοναδικές υπερ-προσφορές, οι οποίες με τη σειρά τους θα «ενεργοποιούνται» μόνο εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αγοραστών/μελών που έχουν δείξει αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Αλέξανδρος, συνιδρυτής του tipaizei.gr, ο οποίος εξηγεί τη φιλοσοφία πίσω από τη νέα αυτή πρωτοβουλία. «Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι μόνο να επιλέγουμε μόνοι μας, αυθαίρετα, προσφορές που ίσως ενδιαφέρουν τον κόσμο. Αυτό που θέλουμε είναι τα μέλη του tipaizei.gr να μας να προτείνουν από μόνοι τους ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα που θα ήθελαν να αγοράσουν σε “συρρικνωμένη” τιμή. Ενώ κάνεις τη βόλτα σου και δεις κάτι ακριβό, μην απελπιστείς. “Ανέβασε” το στην κοινότητα του tipaizei.gr και εάν και άλλοι μοιράζονται το ενδιαφέρον σου, θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί μία νέα τιμή. Μαζί μπορούμε καλύτερα, αλλά κυρίως φτηνότερα», καταλήγει ο Αλέξανδρος.

Source : www.tipaizei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου